Olika kvaliteter av vitamin D3. Du hittar specifikationer på vår webbplats. För förfrågningar och uppföljningar, tveka inte att skicka oss ett meddelande.
Innehåll av 13 spårämnen (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Över 60 % humussyror. Ökad löslighet. Lätt att använda både i torr och flytande form; lämplig för alla typer.
Surdegen är en av världens äldsta degtyper. Redan för 4000 år sedan fermenterade egyptierna spannmålsgröt till surdeg för att göra luftiga flatbröd.
Lecker’s ekologiska fullkorns-surdeg ger alla bland- och fullkornsbröd en utmärkt struktur och en fyllig, frisk smak. Och det finns en anledning till detta.
• 100% rågfullkornsmjöl från kontrollerat ekologiskt jordbruk
Ingredienser: Bioland RÅG-fullkornsmjöl*
*= från kontrollerad ekologisk produktion
Allergener: Gluten
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja
Oavsett om det är för att dekorera eller fylla tårtor och bakverk, eller för att förfina frukt eller desserter, ger Lecker’s ekologiska Sahnestark stabilitet åt vispgrädden – helt utan kemiska tillsatser.
Den druvsocker som erhålls vid sockring av majsstärkelse har egenskapen att binda fukt, vilket säkerställer att vispgräddens stabilitet upprätthålls under en längre tid.
Ingredienser: Majssyrastärkelse*, druvsocker*
*=från kontrollerad ekologisk produktion
Allergener: inga innehållna
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja
Oavsett om det handlar om att dekorera eller fylla tårtor och bakverk, eller för att förfina frukt eller desserter, ger Lecker’s ekologiska Sahnestark stabilitet åt vispgrädden – helt utan kemiska tillsatser.
Den druvsocker som erhålls vid sockring av majsstärkelse har egenskapen att binda fukt, vilket säkerställer att vispgräddens stabilitet upprätthålls under en längre tid.
Ingredienser: Majssyra stärkelse*, druvsocker*
*=från kontrollerad ekologisk produktion
Allergener: inga innehållna
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja